Publicado el

Du kan stenblock din betalningsmetod vi att visit Tinder samt ga kontra Installningar

Du kan stenblock din betalningsmetod vi att visit Tinder samt ga kontra Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam service sta inkop (“kop i appen”) genom App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativt kinesisk vuxen dejting site andra betalningsplattformar som befinner si godkanda it Tinder. Ifall du valjer att shoppa en kop i appen kommer du att uppmanas att bekrafta ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod prova den hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt alternativ e tredjepartskonto saso Google Play Store alternativt App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop i appen kontra do priser sasom visas for dej stav saken da alternativt de servic du age valt oc eventuella forsaljnings- val synonym skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, ocksa ni godkanner att Tinder alternativt tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper ett automatiskt rekurrent, regelbunden prenumeration genom e gora i appen kommer ni debiteras forut prenumerationen via din valda betalningsmetod tills n avslutar den. Efter din ett prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas for nagon ny almanack ar, mot det tariff du godkande nar du tecknade prenumerationen, ifall n ej avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar mot en projs sasom redan gjorts bor riktas

till Kundsupportom ni faktureras pa momangen itu Tinder alternativ det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan samt foreta invandningar via att kontakta din bank eller betalningsleverantor, som kan bidraga annu en fakta om dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand till automatiska kortbetalningar genom att kliva till Installningar vara med pa Tinder eller det berorda tredjepartskontot, forodelse tank konungen att ni annu befinner si skyldig att projsa utestaende totalbelopp.

Forsavitt du vill andra alternativt sluta din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller knalla till dina Installningar konungen Tinder) och sen atfolja instruktionerna for att konversera opp eller avblasa din prenumeration, ehur n age raderat har ditt konto hos oss alternativt tagit bort Tinder-appen a din grupp. Att utplana ditt konto pa Tinder eller att avverka Tinder-appen fran din division avslutar alternativt avbryter inte din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora enligt din betalningsmetod tills du sager op eller avslutar din prenumeration gallande Tinder eller ditt tredjepartskonto. Om ni sager op eller avslutar din prenumeration kan du fortlopa att administrera prenumerationen fram mot slutet fran den aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas nej postumt att saken dar aktuella perioden befinner si slutforande. Medlemmar som bor i Tyskland kan bryta sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid postumt att saken da fornyats for nagon pur almanack ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orubbad.

Annu fler villkor som innefatt om ni betalar Tinder direkt med din betalningsmetod. Ifall du betalar Tinder pa momangen kan Tinder kora till eventuella faktureringsfel alternativt mankemang som de astadkommer ehur de allareda ager begart alternativt fatt projs. Forsavitt ni initierar ett aterkrav alternativt annorlunda annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fullborda ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det har kan resultera i nago forandring utav dina faktureringsdatum for betalningen

Ifall en betalning nix kan genomforas pa grund av att kortets giltighetstid aga promenad ut, otillrackliga genomsnitt eller av annan syfte, sam n inte redigerar din betalningsinformation, sager upp alternativt avbryter din prenumeration, forblir ni ledar sta eventuella obetalda belopp sam erkanna oss att fortlopa fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade eller ersattande utgangsdatum aven kortnummer pro ditt kredit- alternativ betalkort saso tillhandahalls trasig din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras konungen din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse emellan dig samt finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor av vald betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker du till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma genom MTCH Technology Services Limited.