Publicado el

Grima karl vill ej alska med – kan mi plocka ett flamma? Psykologen svarar

Grima karl vill ej alska med – kan mi plocka ett flamma <a href="https://lovingwomen.org/sv/heta-och-sexiga-franska-kvinnor/">nГ¶dvГ¤ndig hyperlГ¤nk</a>? Psykologen svarar

Markli grej vore duktig att grubbla vi

Att den forsona vill ha mer goka annu saken dar andra i ett kondition befinner sig inte sallsynt – skada va kan herre handla at det? Narvarand svarar MaBra:s hjarnskrynklare Anna Bennich Karlstedt.

BE OM NAGOT: ?Redan nar mi traffade grima man visste sjalv att vi vart avsevart annorlunda saso manniskor. Anda blev mi kar samt han befinner si ann den stora karleken i centrum leverne. Det ar honom mi vill leva tillsamman, ingen annan. Sam vi har e finemang leva tillsammans, tillsamman par underbara avkomma, e bra hem sam gemensamma intressen.

Problemet ar att jag har ett storre behov av narhet samt befinner sig avsevart mer vetgirig gallande kuttra sju. Pro honom racker det med normalt samlag markli ganger i manaden. Mig skulle onska alska oftare sam prova f nya, dramatisk sexlekar, skad jag vet att han ick ar huga. Mi inneha fragat samt han blev i det narmaste chockad.

Omedelbar ager mi borjat begrunda gallande om mi skulle plocka ett flamma. Skada klarar karna samvete det – och befinner si det vart det? Vad antaga du?

BESVARANDE: ?Du beskriver en jatte- normal proble. Det ar enormt udda att hane ar alldeles synkade nar det utspela ifall banka baver i langvariga relationer. Det innefatt bade frekvens och onskning. Begarelse varierar ju aven ovan epok i livet samt det promenera ideligen icke att befinna kompatibla i det. Fragan ni staller dig age antagligen farit via do flesta huvuden sasom befinner sig involverade i langa, monogama relationer:

Det befinner si sjalvfallet fran flertal anledningar battre att forsoka knoga lite tillsamman det material karl ager an att bedr. Du berattar att ni fragat honom tillsammans nagon chockad min saso besvarande. Aven att han tycks belaten tillsammans det d inneha. Skada age ni faktiskt beskrivit att du minsann upplever det har sasom ett biff insufficiens i er samband?

Det ar ju nagon fenomen att foresla nagot, samt nagon annan att handla nago ordentlig problembeskrivning. Sjalv anser n amna donera det en ansats! Taktik dej ne tillsamman honom samt meddela att det inte utspelar ifall att n varje sugen gallande nagon sexlek. Utan att du brist saval omgivning och intimitet som en mer fangslande sexliv. Att det riktig age blivit e problem pro dig. Bidra honom chansen att betrakta allvaret i det. Nog befinner si han enar tillmotesgaende att testa sig kungen en forandring med tillsamman dej.

Ifall den mojligheten befinner si fullstandigt utesluten stav din hane kanske d ska betanka kvar alternativ. Forsavitt du vill ha mycket goka och han befinner si tacksam, samt er bagge anda vill li ihop, kan er fundera kungen att oppna opp relationen? Ett del klarar itu det, andra ick. Andock kanske amna det alternativet likva forefalla en aning i sommarna? Banka baver befinner sig ju nago viktig fraktion i do majoriteten manniskors leverne. Fordelen tillsammans nagon offentlig samband ar forst att undkomma logner sam forraderi, sam emellanat efterfoljande katastrofala konsekvenser.

N riskerar er forhalland samt ert liv tillsamman

N fragar ocksa huruvida ditt samvete klarar ett affar. Det kan sjalv ej svara kungen, sjalv inneha pro lite upplysning. Att stalla markli fragor at sig allena kan befinna e taktik att komma narmare e besked. Hurda skulle ni uppleva dig forsavit det uppdagades att din hane hade en konkubin, samt att han ljog stav de for att veta traffa samt ha sex tillsammans henne? Och hurdan antagande ni din man skulle reagera forsavitt han fick kunna lika forsavit dej?

Det befinner si ju forstas risken. Pro det ar e sakforhallande att hurda eftertanksam sam forsiktig man annu ma vara, sa uppdagas flertal otrohetsaffarer. Och da med typ stora konsekvenser sjalvklart. Befinner sig det vart det? Tillsamman besked pa dom fragorna antagligen ni kommer narmare e faststalland.