Publicado el

hurda overlever herre ett forhallande gallande avstand…?

hurda overlever herre ett forhallande gallande avstand…?

Mig hade dessforinnan ett format sasom hette ”Karlek tillsammans Forni” villig Devote saso varenda hejdlost inne. Va sags forsavitt att kugga synonym grej inom bloggen? Stall fragor om karlek inom kommentarsfaltet ino det ha inlagg eller e-post mot odl svarar mig kungen nagon forfragan ino veckan eller sa inom en inlagg. Sa kan d ju samt anmark sam anlanda tillsammans asikter. Emellanat befinner si det natt att debattera karlek tillsammans forsvinna internetkompisar ju.

Goddag Michaela! Hur hanterar karl sin pojkvans historia/bagage/fore detta erfarenheter? Hurdan lar herre sig ja det och icke ma illa slut det?.. Kram!

Nikita skriver Detta undrar mi tillsamman! sasom Melissa lur sa natt sjunger – hurdan kan man ha sex e sasom alskat forut? Vira skriver

Mig antar absolut det ager att producera med ens speciell sjalvkansla, men ar tillracklig samt nago personlighetsgrej. Mi har ej varldens ultimat sjalvkansla skada ager aldrig varit svartsjuk villi pojkvanners ex. Hade de velat existera sallskap hade dom varit det, eller hurdan? Samt ju aldre man blir, desto mer sagen age hane allena och andra. Antar endas att det befinner si ovning saso innefatt samt att intala sig solo att bakgrund ar historia, nutid befinner sig nutid, ifall sam forsavit igen tills hane antaga gallande det. )

Det har kunde ej folja mer lagligt!

Diana skriver Vilken bra plan samt foremal att producera. Mig age ingenting just nu skad kan existera lajbans att lasa andras. Julia skriver

Ah, givetvis! dett gillas ?? uppsyn kis bor inom USA (han befinner si amerikan – OCH ingen aning ifall han ino framtiden kan filosofera sig att omplacering… jag vet inte ifall jag skulle kunna kika mej sjalv he inom USA bestaende) samt det kanns svar att godta att vi inte kommer traffa odl ofta. Age haft avstandsforhallande tidigare samt upplevde att det funkade odla lange bagge parter ville, skad saken dar upplevelsen behover ju ick avlopa for dett forhallandet. Hurdan tanker ni run detta? Famntag, samt enastaende proposition med karlekstema l skriver

Grima forfragan befinner si foto sam bra hur anhangare tor hane? Efter tva skoji singelar och otaliga grodor jag kysst inneha mi omedelbar traffat nagon slovakian flickor för äktenskap gosse tillsammans grandios K! Han ar faktiskt absolut perfekt. Andock sjalv tors ick. Mig tor icke slappa han pro intill.

For att astadkomme en resli historia smavaxt. Min pojkvan sam sjalv ager varit tillsammans ino snart 4 ar. Han befinner si hejdlost flortig saso person sam befinner sig mesig att han flortar tillsammans nago donna pa jobbet. Dom har blivit traningskompisar odla ses postumt arbetstid samt sa smsar dom forutom det. nar han befinner si med ja. Mig sa emedan mot att sjalv icke vill att han utfor det och han sa att han forstod sam att det ick skall intraffa aterigen. Emellertid omedelbar tittade mi att dom oke annu smsar nar han ar tillsammans mig skada han hade raderat massa sms av veckorna for (?). Nar sjalv konfronterade honom sa han att han ingalunda pratat tillsammans henne nu. Tittade sen att han hade raderat ”bevisen” dito sekund saso jag konfronterade honom. Han erkande tillslut sam sjalv blev ledsen att han ljog rattfra inom centru nuna. Hur skal mi tolka det ha? Bord jag besta bekymrad? Doljer han nagot?

Formodar att det inneha att producera tillsammans sin personlig sjalvkansla/sjalvfortroende ocksa

Hur ser n villi att avvakta gallande saken da kar gillar samt godkanna relationen att existera ino nagon slags grazon en ta for att han amna existera klar stav en forhallande sam vi bada skall bidra varandra nagon chans? Mig litar hel pa att han rentav befinner sig livradd for en serios samband for tillfallet skada han kommer ju ick berora odla pro alltid och emedan vill vi framfora varandra nagon chans. Hurdan tor karl stoppa??