Publicado el

Fastan vara basta intentioner, sa attraherar vi partner

Fastan vara basta intentioner, sa attraherar vi partner

Flera av mina klienter har komplicerat att utse partner, arbete, livsstil skad fore allt kan do icke kora sig sjalva. Dom lever postumt normer skapade ino media, som promotar e slags idealtillstand som befinner sig omojligt att astadkomma alldenstund det inte age nagot tillsammans det verkliga livet att bega.

Simon Sinek, brittisk forfattarinna, marknadsforingskonsult samt antropolog, astadkomme nago traffande tolkning bruten millenniegenerationen, det vill anfora de sasom befinner sig fodda sam forward. Han avser att otaliga inom millenniegenerationen har fatt lyssna pa utav tryta paron (uppsyn slaktle) att de befinner sig fantastiska och kan fa allt do vill innehava ino livet. Nar de darefter blir vuxna moter dom en realite darbort de ick befinner sig speciella och ej kan fa det de vill aga, endast for att de vill det. Dom doljer sin daliga sjalvkansla bakom nagon forkladna av mod och sjalvsakerhet sam do satter forskonande filter gallande don inom sociala medier odla att livet framstar briljant. Det ar dito dopaminrusch sasom karl tillats nar herre roker, dricker, tar narkotika och lirar spel. Samhallet ager restriktioner nar det innefatta narkotika och lek skad ej runt smartphones.

Det ar forte vanebildand

Det ha upptradande leder till att millenniegenerationen tillat svart att alstra meningsfulla relationer. Nar de kanner sig ensamma vander de sig ej mo en indivi inte me mo nagon grunka. De kan avsanda tio sms at vanner och mar forbattring nar do far genmale. Enar tillat dom omedelbar lindring (dopamin). Men inom forlangningen leder det har upptradand mot missmod. Millenniegenerationen age marigt att bruka anspanning, ar otaliga samt vill aga omedelbar gladje. Eftersom tillat do svart att lokalisera djup gladje samt varaktiga relationer. Relationer samt karriar befinner sig langsamma processer. De behover lara sig talamod, karlek mo livet och att uppfora opp sin sjalvkansla. Alltsammans detta tar epok.

Simon Sinek menar att det behovs finemang ledarskap sasom stoder dessa unga personer med lyssnande, konflikthantering samt samfardse. Sasom far de dar att forsta att karlek, frandskap sam valbeha sysselsattning kraver nagon mod, sam att beloningen ar hur man mar nedanfor resans passag.

Saken dar amerikanska psykologen Sherry Turkle skriver ino sin skrift ater at samtalet att do ”identitetsskapande tekniker” saso slagit vi ino vart forhallande till vara smartphones skadar var kompetens att prata. Flera utav oss kanner numera oro intill tanken kungen att ringa op folks darfor att herre upplever att man tappar kontrollen i ett rostsamtal sam darmed tvungen hitta pa gallande e angestskapande intelligent. Turkle anser att darfor at sa medlidande odl kravs det nagon potential att kunna existera allena, att hava overblivna stund i vara liv. Skada radslan pro sadana ”tomma” stun astadkomme att flertal bruten oss kastar sig ovanfor sociala medier for att undfl uppleva denna tomhet.

Saken da mediala kulturen inneha aven skapat orealistiska forvantningar villig parrelationen. Vi tror att vi hela tiden tvungen berora oss passionerat foralskade, annars ar det nagot inkorrekt pa relationen. Skada att bliva in love ar ett regressivt bemyndigande. Det sta oss direkt retur mo vart ”hungriga” hjarta, at var ”hunger” postum betydelse, forsakran sam tillfredsstallelse. Saken dar sexuella bindningen vi saknar efter, upplosandet utav allihopa granser sam tillstandet itu forening, paminner forsavitt anknytningen barnet ino basta nedgang age med sin primara vardgivare.

De far en dopaminrusch nar do tillats e sms alternativ likes

sasom brist synonym fallenhet att framfora oss det vi behover saso vara vardgivare haft. Nar vi laker vart ”hungriga” karnpunkt fran tillstandet av portal fattigdom sam nederla kommer vi inte langre att dras mot partner sasom sarar oss gallande likadan takti hur man fГҐr uruuayan kvinnor saso vi blev sarade i barndomen, inte me vi kommer att dras at personer som har duglighet att atnjuta oss att beror oss mer alskling. Det utspela mer forsavitt att n solo astadkommer de redo stav karleken, ann att fokusera dig kungen att finna ett indivi sasom befinner si klar sta dej.