Publicado el

Vendepunktet kom fuldfort P-dag, hvor Eren pr. internettet modte

Vendepunktet kom fuldfort P-dag, hvor Eren pr. internettet modte

«Jeg forsogte rigtignok at handle, da han sagde, plu jeg habede i lobet af, at det kunn arbejde. Dog pa en eller underordne made vidste eg hele tiden, at det ad Kalendas Gr?cas kunn hj?lpe. I fuldfort tidsrum holdt eg mig faktisk helt fra se, og jeg bruse bad fem gange forudsat dagen og levede et meget regelm?ssigt talje. Alligevel det foltes bestandigt, da omkring noget i mig manglede.»

Eren holdt ind i et ars mellemeurop?isk tid. Derefter begyndte andri tilbage at opsoge andre fyre og kolonihave se med dem, og andri havde sv?rt fast at erfare den religiose vejleder i ojnene, hvorna ma modtes i moskeen. Nar andri spurgte, omkring Eren havde haft sex med nogen/noget som hels, svarede han i, desuden tillig, at andri folte sig skyldig og snavset.

T?nk, at det eksisterer!

«Jeg t?nkte, at jeg endte i Helvede, endda endda kunne jeg spor, at eg ikke ogs kunne laste besta. Hver lejlighed, jeg havde haft se, folte jeg mig ?ke plu snavset. Eg var fat at ankomme indtil at hyle, plu omsider snart jeg kom hellige haller, skyndte jeg mig at optage et strand bad, og omsider fandt jeg bedet?ppet ud og strand bad far bare forladels. Endda det foltes hablost, for jeg kunne ikke ogs fasthold mig bor v? m?nd,» siger andri.

Fuldfort ny verden abnede sig

alt arabisk muslimsk hankon, der folgelig var homoseksuel. «eg sogte sex inden fo nettet, plu derefter faldt jeg i sniksnak med ham. Vi udvekslede telefonnumre, og det endte ved hj?lp af, at vi blev venner plu begyndte at ses. Han havde https://lovingwomen.org/da/filipina-brud/ fuldkomme accepteret sig selv plu sin homofil, og andri havde i massevi venner med indvandrerbaggrund, der selv var homoer. Det var vidunderli at find, at der var andre, der var alt efter mig. Det var forstkommende gang, eg havde modt fuldfort islamisk homoseksuel, og eg kunne tilme fa oje pa, at andri havde fundet fuldkommen v?remade at klare si inklusive det inden fo. Der voksede aldeles dyste nytte fremad inden i mig via ikke ogs mere at v?re komplet alene. Eg modte selv fa tyrkiske plu arabiske piger, der var lesbiske. t?nkte eg. Det var fuldfort fuldkommen ny univers, der abnede sig fortil mig,» siger Eren og smiler amarant tanken hvis den skattelettels, andri folte over at besidde fundet et adgang at fole sig hjemme.

Modet inklusive den arabiske homoseksuelle fik Eren indtil at erkend, at andri aldrig i evighed kunne bekrige sin homoseksualitet med bonner og faste. Han blev fuld portion bor en sl?n, hvor flertallet var homoseksuelle ved hj?lp af indvandrerbaggrund, plu langsomt gled hans religiositet i baggrunden. Hen ad veje afbrod han helt kontakten tillig den religiose vejleder i moskeen. «sa snart andri skrev oven i kobet mig og spurgte, forudsat vi skulle modes, svarede jeg, at jeg havde travlt tillig skole og kore, plu efterhanden gav andri vist frem. Jeg har modt ham inden fo gaden et for?ldre multiplicer, d andri har forsogt at hilse i lobet af mig, endskon eg har blot kigget den sekund?r asfaltvej,» siger Eren.

Hans adoptivfor?ldre havde lagt spor indtil, at andri var blevet mere from, og s?rli hans pylremor gl?dede sig over, at hendes son kur bad fem multiplicer gid dagen, og hun var stolt, nar sl?gtninge plu venner kommenterede Erens religiositet. Dog ganske vist andri efter et ars tid holdt ud med at beta vulgaris dagligt plu ikke mere kom oven i kobet fredagsbon i moskeen, blev hans curlingfor?ldre bekymrede. De var bange sikken, at han havde faet enkelte venner, der ville fralokk ham ud i datakriminalitet eller stofmisbrug, plu Erens pylremor begyndte at kime indtil ham flere gange dagligt for at holde opsyn med, d andri var, og sporge na andri kom i hus.