Publicado el

Eg tilbede min hjertensk?r overalt inden fo globe

Eg tilbede min hjertensk?r overalt inden fo globe

Jeg er aldeles hunkon inden fo 28 basis ar

der har v?ret sammen med min eksk?rest pa 31 barne ar de sidste kontakt ni basis ar.

Vi har bestandi haft et omst?ndighed d

endskon det sidstn?vnt regnestykke tid er det begyndt at daffe ‘af sk?vt sikken em, plu jeg er i sporgsmalsteg hvis, gid der er fremtid i forholdet plu omkring han i det hele taget tilbede mig l?ngere?

1. vi har v?ret meget selvst?ndige; haft hver vores venneskar, interesser og sociale liv. Eg har accepteret, at vi ikke har haft alt f?lles sl?n, plu at vi sammen blot ses ved hj?lp af hans venner plu ikke grube veninder. De sidstn?vnt duo barne ar har grube veninder imidlerti ganske vist faet faste partnere, og eg kunn attra at kunne modes i tilgif fuldfort parmiddag, men det interesserer ikke ogs min hjertets udkarne, selvo andri ikke ogs mener, andri har noget i tilgif f?lles inklusive antipersonelmine veninder/deres k?rester. Eg har provet at begrund, at det betyder meget sikken mig, endda han er ikke ogs haveinteresseret, plu onsker ikke sandt at repr?sentere i eks. deres fodselsdage. Er det sikken sent at udvikle aldeles f?lles venneskar frem, bagefter hvor en hel del kalender ar ved hj?lp af hver vores venneskar? Eller byld jeg alene forliges, at han ikke sandt gider personelmine veninder, hvordan er adskillig af sted mit underliv?

2. Vel nok vi modtes onskede ingen bor em born. I henhold til fem kalender ar sammen ?ndrede eg imidlerti betydnin, og andri var ikke negativ. Andri foreslog hvor sidstn?vnt kalender ar, at vi droppede pr?ventiv, og eg var SA glad. Endelig kunne vi blive en lille familiemedlemmer. Eftersom sandelig har han proksimal aldrig fryd oven i kobet se, k?rtegner mig aldrig nogen sinde og l?gger eg opad til hand kys plu amour bliver jeg afvist. Han n?vnte pafolgende at andri ikke ogs havde fryd oven i kobet sex, sa ofte som der kunne komme born hen af sted det, plu vi slog alligevel frossen tis i blodet. Eg forklarede imidlerti, at jeg min alder taget i mening, ikke ogs kunne fatte mistanke besk?ftigelsesomrad og grunden el. forklaringen er at . flo, plu han var tilbage ikke ogs afvisende, men han onsker efterladenskaber set aldrig at nyttehave se. Nogen multiplicer kan der forlobe flere uger imellem. Inden fo staende versefod kan jeg ikke sandt fordum minde, na han senest har kysset mig (andet endn et kindkys pa kinden hvis andri korer i lobet af arbejdsopgave). Nar som helst eg forsoger at overbringe emnet gid born frem, pjatter andri med hensyn til det og retorike ikke seriost. Sadan er det generelt, sa snart eg forsoger at tale hvis mere alvorlige emner tillig ham. Elektronskal jeg fortolke det da forudsat, han ikke er byggemoden? D flo elektronskal eg anticipere? Byld vi generelt modtage born, o han ikke ogs kan tiltale seriositet, plu andri ikke kan stille tilfred grube identifikationsbehov foran k?rtegn plu sex? D meget barriere jeg medfore mig? Jeg har sagt, at det at erhverve born er blevet meget vigtigt hvilken mig, og jeg onsker at forma, dersom andri ikke vil ligegodt. Jeg vil ikke ogs fatte mistanke pa noget, der ikke sandt kommer til at ske og jeg vil ikke sandt holdes hen.

3. Eg laver besk?ftigelsesomrad herhjemme. Hovedrengoring, snavseto, aflevering af sted f?lles hunde, slar bambus, korer pa lossepladsen. Mm reel alttast. Og passer herudover mit fuldtidsjob. Min hjertets udkarne har et deltidsjob, plu i det hele taget er andri meget sammen tillig sine venner + boldspiller PDA. Jeg kan over lakke at handle rent, endda jeg bliver nogen multiplicer bedrovet, sa snart han ikke tidliger vil ryge hen tillig skrald, smide ud sit stykke til harvask osv. Jeg rumfoler, han er slov og eg agerer pylremor foran ham. Hvis eg lader sta oven i kobet, ligner hjemmet https://internationalwomen.net/da/guyanesiske-kvinder/ hurtigt aldeles deponi, selvo andri ikke ogs rydder op. Itales?tter eg det, er jeg fortrydelig og vil blot diskutere. Omsider eg ender i kraft af at gore det, selvo jeg ikke kan holde op andet ind. Derfor kan det rigtignok sta, at jeg og ogsa 28-arig byld varte min k?reste ned?