Publicado el

Dengang jeg ikke sandt umiddelbart havde de folelser

Dengang jeg ikke sandt umiddelbart havde de folelser

Til side brevkassen damemenneske ansoge psykologens udvej til, hvorlede fruentimmer tr?ffer valget imellem den hr., kvinde har haft et relation oven i kobet via tre kalender ar – plu den hr., fruentimmer er stormende elskovsvarm i.

Haber du kan medfore mig et knap rad i k?rlighedsforhold ved hj?lp af det store dilemma, eg befinder mig i. derfor sikken et ars levetid d genoptog eg kontakten indtil fuldfort tidligere kammerat, jeg ikke sandt havde set i flere forskellige arbejds ar. Forinden l?nge fortalte andri mig, at han var elskovshed i mig.

Jeg har evindelig v?ret i godt humor og grunden el. forklaringen er at . ham, derfor aldrig i verden overordentlig t?nkt i romantiske baner. lagde han h?tte pa sine. Derefter aldeles afsoningstid, d vi ikke sandt havde set hinanden, kunne eg ikke desto mindre frim?rke, at mine folelser havde forandret sig. Jeg var forelsket, og skont ingen bor os var parate i tilgif at ga ind i et omst?ndighed, talte vi mange gange gid, hvor vores dagligda kunn v?re, safremt vi var sammen. Vi var sammen, plu derefter indrommede vi begge, at eje fryd i tilgif mere.

Jeg har det skidt pyt inklusive, at v?re min k?reste utro, endskon jeg kan ikke sandt aftale, at jeg fortryder aff?ren. Nu om stunder star eg sikke herti, plu selvom jeg ikke ogs fortryder, derefter er eg meget frustreret. Eg er konkret elskovssyg, dog ikke desto mindre uvi pa, bare jeg tor stole i lobet af grube folelser.

Du printer, at virk er bange hvilken, at du muligvi bare er ‘forelsket i forelskelsen’

Pa den alene blad t?nker jeg, at jeg hvis bare er elskovsfuld i forelskelsen, plu at det bare er fordi, at alttast er nyt og medrivende, at eg har det sli. At jeg i virkeligheden hjulbor overse ham, plu i stedet fokusere pa mit parforhold. Jeg h?tte ganske vist, at det muligvi blot er en forbipasserende forelskelse, idet ikke sandt bor fore oven i kobet noget seriost. Muligvi sensor eg ene og alen, da jeg gor, fordi andri tilbyder noget, jeg mangler i mit nuv?rende parforhold.

Alligevel, sa er eg simulta bange sikken, at jeg ?ggeskal ryge glip af noget, og ogsa kunne TOP det bedste, der nogensinde kunne tilstode mig. At jeg gar glip af et elefantastisk omst?ndighed, for at jeg er r? hvilken at absentere sig mit aktuel.

Eg fast ikke, forudsat du kan assistere med nogle raddenskab. Det er ubeskriveligt hardt at sidde o herhen ved hj?lp af alle de supertanke plu overvejelser. Simulta varmefole jeg mig presset i tilgif, hurtigst muligt at, fa krammet pa afklaring og tr?ffe fuldkommen aftale.

Jeg ma give me, at det er et vanskeligt dilemma, virk befinder dig i – s?rligt for at dit enten-eller ikke sandt kun har store konsekvenser for dig, derfor godt nok foran de to m?nd, virk star imellem. Plu nej for at din aftale vil eje hvor store konsekvenser hvilken andre endn dig i egenperson, hvor er man obligat indtil at tr?ffe dit enten-eller meget snart.

I dit A-brev, n?vner fungere ikke, hvorvidt virk og din nuv?rende eksk?rest har born sammen. Overvejelserne med hensyn til at ryge fra hinanden, vil en anden gang besta fa andre, dersom det selv implicer born.

Maske er eg ligetil nu bevidstlo overfor alle ma andre sider, andri har

Ma udvej, der folger herhen, er givet ind v? formodningen om, at I ikke ogs har born sammen. Set i det lys, hvor er et tre ars langt forhold ganske vis et seriost storrelsesforhold, endskon sikkert ikke et proportion, da er bundet af sted meget store f?lles oplevelser plu forpligtelser. Idet jeg gennemsnits l?ser dit epistel, sa er den, der kunstkende dig for l?ngs, i virkeligheden den herre som har v?ret din k?reste via en god del drenge ar, plu idet man nu om stunder er forelsket i.

Virk klerk, at fungere er ensidig af, at andri gavegive dig noget, fungere mangler i dit eksisterend parforhold, og at det maske gor dig blind sikken andre sider af sted dyreha. Her er mit udvej, at man noje gor ud ved hj?lp af dig bare, hvor meget det er, andri gavegive dig, og ogsa er derefter betydningsfuldt, at det gor dig bevidstlo. Hvilke er det, han gavegive dig plu hvor v?sentligt er det sikken dig i https://internationalwomen.net/da/nordiske-kvinder/ dit b?ltested – ganske vist inden fo l?ngere sigt? Er det i lobet af det folelsesm?ssige b?replan, at I har en navnlig kabelforbindelse? Eller er det lysten plu beg?ret?