Publicado el

Beloning och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur jatte- kostar en medlemskap? Befinner sig Dold Dejt fria?

Beloning och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur jatte- kostar en medlemskap? Befinner sig Dold Dejt fria?

Forborgad Dejt befinner si en dejting sajt darborta samtliga kan lokalisera nago partner, utan forsagdhe alternativt fordomar. Saken da har sajten befinner si offentlig samt valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer och andra medlemmar av HBTQ + community. Hemlig Dejt befinner sig ett dejting sajt for dom sasom befinner si intresserade fran Kon. Allihopa profilfoton saso laddas op godkanns manuellt. Detta underlattar spann skapande bruten falska konton sam reducerar falsk forehavande. Sasom e konklusion, kommer ni lokalisera, sakra sam verifierade konton villig Hemlig Dejt. Denna tillagda sakerhetsfunktion forsakrar att folk saso ni interagerar tillsamman befinner si verkliga. hollГ¤ndska vackra kvinnor Webbsidan inneha ett forsiktig allman form. Det betyder att ni kommer veta begagna saken dar gallande din smartphone alternativ tablett hygglig odla sasom ni astadkommer villig din dator (sidan kommer att andra dimension som matcha skarmen villig din avdelning). Det finns inga appar just nu stav iOS alternativt Android. Tariff for premium prenumeration a $.

Applikationer samt Mobila Versioner

Hemsidan har nagon responsiv web skapa, vilket betyder att ni kommer att klara av anvanda saken dar gallande din smartphone alternativ tablett exakt sasom n anvander saken da pa din dator (sidan kommer att byta passform forut enhetens monitor). Dessvarr, finns det inga appar for Android alternativ iOS enheter.

Integritet samt anonymitet

Dejting sajter befinner si i allmanhet delade i offentliga sam privata. For generell dejting, befinner sig en overblick fran all brukare atkomlig for alla. Saso motsats, erbjuder enskild dejting ett hogre plan itu okrankbarhet samt anonymitet, emedan din image bara befinner sig tillganglig pro registrerade dejting medlemmar (ingen annan kan se din framtoning).

Profilerna gallande den arme webbsajten befinner sig privata samt befinner sig foljaktligen bara atkomliga for registrerade dejting nyttjare. Det betyder att icke en annan annu anvandare kan beskada din framtoning. Allihopa saso ej ar registrerade pa denna dejting sajt kommer ej heller kunna kika att du befinner si registrerad narvarand.

Prevention av falska profiler sam fusk

Forborgad Dejt anvander moderatorer alternativ animatorer saso kontrollerar chatter, som ibland endast ar tillgangliga tillsammans premium alternativ betalda prenumerationer. De arme chatterna anvander ofta bottar, eller moderatorer sasom har forberedda texter. Det betyder att nyttjare ick kommer ringa nago riktigt upplevelse, ick kommer do heller kunna dejta dem.

Nar du registrerar de hos fordold Dejt kommer n fa faststalla din email adress. Det befinner si nagon grundatgard pro prevention saso eliminerar produktiv itu falska alternativ bedragliga profiler. Det utfor upplevelsen pa forborgad Dejt mer forvissad, och leder till ett forbattring oversiktlig upplevelse pa plattformen.

Alla ljusets partikelkaraktar och bilder sasom anvandare laddar upp till profiler tvungen ga forbi nagon manuell accepterande forfaringssatt (utford av moderatorer och anstallda). Den arme tjansten befinner sig designad mot att sall icke auktoriserade ljusets partikelkaraktar (det kan besta ljusets partikelkaraktar av kandisar, animerade karaktarer, olamplig innanmate, eller malinriktad annonserin).

Kriterium (TOS)

Saken da narvarand dejtingsajten ager sina kriterium tillgangliga (ni kommer att finna nagon kedja at de dar villig startsidan). Vi rekommenderar att ni laser do innan n anmaler dig. Ehur det kan besta mycket skrif, befinner si det centralt att bekanta sig tillsamman saken dar.

Kontaktinformation

Dejting sajten fordold Dejt drivs fran Tyche Technologies AG , Dating Factory, saso befinner sig registrerad i Switzerland. Forsavitt n vill kontakta det ha foretag, kan ni forbruka harnast kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: Tyche Technologies AG , Dating Factory;

Medlemskaps Annullering – Hur annullerar mi ett betalt konto hos forborgad Dejt?

Ni kan anmala ditt konto online nar saso helst. Hos fordold Dejt, befinner sig betalningar automatiska, vilket betyder att n maste forinta ditt konto manuellt om du ej langre vill forbruka tjansten.

Annullera Ditt Konto – hurdan raderar jag mitt konto hos Hemlig Dejt?

Annullering bruten image hos fordold Dejt ar kostnadsfri. Du kan handla det online nedanfor sektionen image hantering/installningar, alternativ kan n kontakta anvandarsupport tillsamman hjalp bruten kontaktinformationen oerfaren, sam dom kan donera dig tips forsavit hurdan n annullerar din imag. Fordold Dejt ager betalt medlemskap, sa du nog tvungen anmala all prenumerationer alternativ betalda funktioner nar n inaktiverar alternativt raderar ditt konto. Forutom att avbestalla ditt konto, inneha ni samt valet att avregistrera dig a mejlinglistor eller andra notifieringar, odl att du inte kommer ringa nagra nyheter av fordold Dejt.