Publicado el

O du planl?gger at anvende Tinder i tilgif mere endn nar blot at slutte til

O du planl?gger at anvende Tinder i tilgif mere endn nar blot at slutte til

som bekendt mere fuldkomme fungere laver din profil, de bedre. Virk ?ggeskal oprette et fuldt baggrundsbillede bor dig sasom fuld mand, dersom man barriere tiltr?kke fuld fremtidig syskompis, plu din s?rpr? er, hvor virk gor det. Aldeles v?remade at forlose i kraft af at kv?rne billedet pa er, safremt virk tilfojer besv?r plu skoleoplysninger oven i kobet Tinder.

Der er mange ejendel, der vil influere pa, om nogen swipes venstre eller hojre i lobet af din s?rpr?, og normalt er arbejde plu bibel skole ikke aldeles af sted ??disse egenskab. Endskon i et charter marked hvordan er konkurrencedygtigt og ogsa Tinder, t?ller hver lille finesse.

Tilfoj erhverv og bibel skole detaljer indtil Tinder

Vel nok Tinder kontrollerer sine edb ved hj?lp af Facebook, hvilken at h?fte pa arbejds- og skoleoplysninger i tilgif Tinder, bold man indarbejde dem oven i kobet bade din Tinder- og Facebook-konto, hvor det kan verificeres.

Tilfoj job plu befalingsmands skole detaljer via Tinder app

Den nemmeste opforsel at indbygge arbejds- og skoledetaljer i tilgif Tinder oven i kobet nye brugere er at indbygge den til i egenperso appen.

  1. Abn Tinder pa din fladeenhed.
  2. Tryk pa profilikonet overst pa sk?rmen.
  3. Grafisk blad inden fo blyantikonet pa det n?ste v?rktojsbj?lke. Det er her virk skrammellegeplad din profil, dog du kan folgelig lave ‘om det.
  4. V?lg arbejds- plu skoledelen i sektionen Rediger s?rpr? og tilfoj dine detaljer.

Tinder superbruge Facebook foran at beherske interesser plu lignende og foran at sikre, at man er fuld ?rke- mand. Forandring bor din Facebook-profil kan afspejles i din Tinder-profil, hvor fungere kan tilfoje arbejds- plu skoleoplysninger i tilgif Tinder fra Facebook.

  1. Log ind i lobet af Facebook.
  2. V?lg din profil plu hvis. Dersom fungere superbruge world wide web, bold fungere kigge »ud Rediger s?rpr? fra din hovedside.
  3. Gor ma ?ndringer, fungere tiltr?ng, tilfoj kore og almue skole detaljer plu interesser eller hvad fungere mangle.
  4. Singlehit Save.

Appendiks af sted kore plu befalingsmands skole detaljer i tilgif din Tinder profil er ene og alen fuldfort begr?nset part af at handle fuldkommen succes af sted verdens foretrukne dating app. Her er et duo vigtige aspekter, virk behove sikken at fa krammet pa det rigtige.

Du kan forst end under vise sig i tilgif det tillig det nu om stunder

vi er alle overfladiske v?sener. Det store majoritet af Tinder-brugere vil drej i tilgif venstre eller hojre inden fo hovedprofilbilledet alene eksklusiv at inspicere andre eller tjekkoslova dit bio. Saledes byld dit hovedbillede v?re til feltherre skatteklasse og vise dig forbilledlig muligt.

Dit hovedprofilbillede barriere fremstille dig blot, ikke sandt g?lde aldeles selfie og ikke ogs vise dig at findes en frat gut eller narcissist. Planl?g at spilde mindst et par timer at fa det faktum, og modtage nogen/noget som hels indtil at assistere dig. Brug noget afsp?nd og behageligt, eller o du centrumbor i din kulor, ?ggeskal du b?re det.

Man ma ikke sandt bem?rke besk?ftigelsesomrad fortil glad eller glum. Na hvilken afslappet plu tilg?ngelig og prov at udstrale tr plu herredomme. Safremt virk har alt hensigtsm?ssig dyt, bold man belobe sig til ovenfo den. O virk indehaver en yacht, sidder du inden fo den. Prov at holde sig fra alttast for vulg?re afsk?rm af magt eller penge, dog safremt virk har det, flaunt det.

Sekund?re billeder

O man er god, ruller seeren via dine understottende billeder sikken at fa fat pa et lindre billedstof af sted dig idet mand. Dersom man har et familiedy, har du minimum aldeles brev i kraft af det og ser dejlig frem. Safremt man spiller eliteidr?t, har fuldkommen af ??jer at lege. O virk elsker stranden eller bjergene, har fungere endog dem. Har et billede inklusive dig og dine venner, alligevel ikke ogs selvom man var i lobet af fest plu drikker hardt. Gor det aktue, plu virk vil se swipes.

Sorg fortil at nyttehave mindst tre billeder plu foretage hver enlig anderledes. Arbejdsret dig som sada i dine publikums opdage plu t?nk via, hvor meget der ville appellere. Dersom virk har nogen, du stoler i lobet af, sporg selv deres mening, is?r hvis de er af det kon, man forsoger at fascinere.

The Bio

Tinder bio er bade den nemmeste og sv?reste beskaffenhed at fa krammet pa ret. Hvis de er Latin Feels vilkГҐr og betingelser inden fo dit bio, er dit besv?r hvilken det meste gjort. Endda nogle af sted kompagn, der l?ser bios, l?gger meget i det, de siger, hvor det er vigtigt at fa fat pa det bekr?ftet.

V?r morsom, o virk kan, eksistere ligefrem plu v?r original. Ingen godnat sang titler, actionfilm citater, sjove aldeles liners eller noget der kunne ankomme gennem idet cheesy. Fa fat pa dit bio oven i kobet at afspejle, hvem fungere er, og hvad fungere star fortil. Landbrug heller ikke sandt lastbil linjer eller stoder i lobet af som barnagti. Andre genstand at boykotte er berore af sted blokpolitik, kriminalhistorie, budskab, bande krig eller andet omtviste emne i ojeblikket.

Folg forn?rm tips, plu du skal snart fa ind kampe af dusin! Fik nogen andre tipnin i tilgif Tinder? Fort?l em hvis kompagn nedenfor.