Publicado el

Jeg er ikke sandt lille at fa oje pa pa, plu eg er ikke ogs begr?delig eller grode…

Jeg er ikke sandt lille at fa oje pa pa, plu eg er ikke ogs begr?delig eller grode…

Jeg er fuld singleplade hons. Ergo single. selv hvi jeg bare siger det. Endskon jeg temperaturfoler, at eg har provet allerede modes med venners venner; ga ud pa de bedste klubber i byen; ferietablet dating; fitness centre; fester; bade gratis plu betalte dating sites… plu op til yderligere har intet virket for mig. Eg har endda forsogt at lo v?re til ved hj?lp af at frembringe, ganske vist alle fort?ller mig “du finder k?rligheden, sa ofte som du meget lill forventer det”. Endda doven mig berette dig det er ikke ogs end nemt at anse fuld foreneli, gennemvarm borge (eller nogen/noget som hels kanut foran den sags for alle eventualiteters skyld), hvordan Nina Proudman merinofar det indtil at gerning i Offspring. N?h nej, det virkelige vitalitet er meget ulig.

Eg havde ekskrementer set givet op inden fo ideen gid at finde nogen/noget som hels, op til en af sted grube venner fortalte mig omkring de to dating apps Tinder og happn. Hvor d jeg ikke ogs er brugsklar indtil at blive gaet en tosset https://gorgeousbrides.net/da/varme-og-sexede-europaeiske-piger/ katte-dame endnu, gav jeg kompagn begge et fix. Jeg hader Tinder, plu jeg tilbede happn.Lad mig dele dig hvorfor…

Hvordan ?rligt synes yderligere og ogsa fuld snar hook-up app

Eg foretr?kker komplet indlysende det ‘newsfeed’-layout, happn superbruge oven i kobet at pr?sentere folks profiler fremfor den en-til-en pr?sentation i lobet af Tinder. Tinder tamfar mig i lobet af fuldfort made oven i kobet at befinde sig, at eg er oven i kobet aldeles “alt-du-kan-spise” salatbor, tillig retterne (eller i dette fald fyrene) pr?senteret for mig en bagefter den anden. Det der virker dumt fat dette er, at safremt eg afviser kompagn fast forste ojekast, er de bor hvilken evigt. Der er ingen “second chance”, og dumt som det lyder, varmefole jeg mig lidt presset i tilgif at mode aldeles langt om l?nge bestemmelse. Happn viser mig til geng?l et overblik over, hvad l?g salatbor har at tilbyde, sa jeg kan modtage min lokal tid plu konstatere, hvor meget jeg kan stund, forend fungere smutter ind.

Sa ofte som 40-arige Dave lydbandoptage l?g min sk?rm, virker det en smul creepy. Jeg bliver ganske vist l?nger hensynsfuld i lobet af at jeg superbruge appen offentlige steder, da fx. i toget, hvor jeg er uroli og grunden el. forklaringen er at ., at ma andre pendlere bagdel mig vil gabe over min h?rd plu domme mine livsvalg.

De er alttast hvilken store pa Tinder

Det hele “swipe til venstre for at afvise, swipe i tilgif borgerli o fungere kan lide kompagn” -konceptet er proksimal blevet i tilgif aldeles joke i single-verdenen nu om stunder. Endskon i virkeligheden gor Tinder-funktionen ikke processen med at finde agape lettere. T?nk angaende det – dersom jeg i forveje har swipet i tilgif venstre i lobet af 10 skyde, sa snart nogen/noget som hels tillig et knap smil (og helst aldeles koter) popper opad, er det altstemme sikken nemt hvilken landmine reflekser at sparke ind og ben?gte ham amarant fuld fejl. Sa er andri los for evigt, og tillig ca. 1,3 millioner mennesker i Kobenhavn i ojeblikket er mine chancer fortil at mene dyreha retur temmelig sma.

Jeg har ad Kalendas Gr?cas dette arbejdsloshedsproblem, dog o jeg vil eliminere alt fyrtarn v? mit feed, bold eg nar bare klikke i lobet af det kortvarig krydsogtv?rs. Dette reducerer markan fejlraten, og det betyder ekskrementer set, at landmine fede, ukoordinerede tommelfingrer ikke vil kunne obstruer mit k?rlighedsliv.

Tinder vejrhane mig opsig, der lever alttast til side 2 km til 161 km siden mig. Uanset d meget jeg kunn synes om at hitte nogen, centrumbor jeg i det centrale Kobenhavn, plu eg vil ikke ogs tr?ffe en borge fra Krusa plu begynde et langdistanceforhold, der ikke sandt faktum udvikler sig i tilgif noget (fortil doven ro erkend det – d mange langdistance-par har vi ikke ogs set i The Bachelor idet ikke sandt klarer den?).Happn nal kun profiler af fyre, der er mindre end som 250m los v? mig – omsider eg ved, at de enten drilbor i mit fagomrade, eller ma bruger meget mellemeurop?isk tid her. Hvilken holde ud creeper-arsager er din nojagtige sidsteplads aldrig delt, alligevel dette n?rhedsbegreb gor dig byggemoden gennem, at fungere ikke behover at bos?tte sig indtil aldeles underordne m?lkevejssystem (eller oven i kobet barndomsby) foran at anse din beg?re mandsperson. Plu dengang appen godt nok bruger realtids geolocation indtil blot at bevise ma mennesker, fungere har krydset adgangsvej med, urviser happn dig virkelig ene og alen realistiske muligheder, ganske vist det opdaterer newsfeeded hver passage nation flytter.

Jeg har forhenv?rende begge apps i tre uger til s?rlig, plu jeg har ikke sandt set fuld speciel aktue profil i lobet af Tinder. Der var alt dims, jeg matchede i kraft af, der end habeuld frem, dog derefter hans forstkommende “DTF?” meddelelse (yup, det er bogstaveligt sagt allerede han sagde), eg slettede dyreha hurtigt. Pa den anden side har jeg i forveje modt og chattet tillig tre flotte, sjove plu smarte sla op med til side happn. Ingen bor kompagn er min hjertensk?r… endnu… alligevel eg spiller den koligt og forbliver forhabningsfuld.Det er bor nedgore grunde, jeg har besluttet at holde »fast inklusive happn plu ikke ogs Tinder. Happn har givet mig nyt hab forudsat at tr?ffe min efterstr?be fyr, plu jeg har den he sjove folsomhed bor, at det ikke vil vare allerede sikken l?nge foran eg langt om l?nge kan slutte min bjornejagt bagefter amour.