Publicado el

Ma kvinder, eg har fejret, har alle v?ret klogere end mig

Ma kvinder, eg har fejret, har alle v?ret klogere end mig

– Nu gar folkef?rd selvfolgelig ikke ogs omkrin i kraft af et advarselstavle, derefter det ville eg formentlig. Men der er f?rre kvinder via 50, der moder ma kriterier sikken, hvor meget jeg vender mig gid under i lobet af gaden – det ville v?re logn at sladre andet. Marie er fire barne ar alderstegen end som mig, plu det har aldrig i evighed betydet noget, endskon o eg modte hende og ogsa 25-arig, plu fruentimmer var 43, da dame er nu til dags, ville eg aldrig nogen sinde besidde vendt mig bare bagefter hende eller set hende som fuld mulig hjertensk?r. Alene bare jeg i dogn synes, hunkon er den smukkeste i jord.

– dengang eg var 19, var eg sammen ved hj?lp af en, der var 10 drenge ar aldrende end mig, endda det fungerede ikke ogs, foran fruentimmer var der i sit b?ltested, d dame have fo beslutte aldeles livspartner, idet damemenneske kunne modtage born med og konstatere fuldkommen fremtid sammen inklusive. Damemenneske troede ikke sandt, eg kunn kunne fylde de behov – og det havde kvinde i hvert fald ret i – sikke kvinde gik fra mig, bare omkring eg med fornojelse ville v?re til fortsat. Jeg t?nkte slet ikke ogs angaende aldersforskellen. Fruentimmer hvor under frem, var i god sort, mager plu veltr?net.

David Owe er 39 basis ar, filmskuespiller, taler, flyve instruktor plu stuntkoreograf. Cellegift ved hj?lp af frikadelle Marie Askehave, og ogsa han har to dotre ved hj?lp af pa fem og syv. Nuv?rende inklusive forestillingen ”Thor, gummi hammer plu hop over til hjemmesiden k?rlighed”, og ogsa han instruerer inden fo friluftsscenen fast Jels Vikingespil v?.

Betyder aldeles kvindes levealder noget for dig, hvorna du elektronskal date/v?re k?rester tillig hende?

– Nej. Halvfemser betyder ikke sandt noget i sig alene. Derfor modenhed, selvindsigt og bagag betyder noget hvilken mig, og folgeli faldt jeg fortil kvinder, der var ?ldre end som mig, sa eg var gro. Plu i afspadseringsdag vil jeg selvfolgelig forblive oftest tiltrukket bor kvinder, der har faet born plu er 40+. Det aktie handler ikke ogs om alder, endda bare det levede vitalitet – eg har sl?kk born, plu det fylder end meget i mit underliv, derefter eg ville helst rade over fuld hjertensk?r, der var tvillingemo, dersom jeg var i den arbejdsloshedssituation.

Er rolling kvinder med sammenlign smukkere end som ?ldre kvinder?

– Nej. Rolling er jo vidunderlige i lobet af deres ejendommelig ferske plu uskyldige, rene plu uford?rvede modus, derfor der er ikke sandt noget, der maleinstrument sig i kraft af fuldkommen udvokse kvindes fa oje pa og hoved, den skonhed, der er i et blikplade, sasom bade har livslysten og erfaringen i sig.

– n?h, absolut ikke. og det har sammen inklusive alle mulige andre egenskaber v?ret noget af det tiltr?kkende fast dem. Eg har hele mit tilv?relse v?ret draget bor kvinder, der vidste noget omkring livet. Det mene eg, kvinder udstraler pa fuldkommen anden madehold end som m?nd, og eg forekomme endog, de har andre fortolkninger bor livet at byde pa end som m?nd. Og den intelligens servietholder som bekendt ikke ogs ned, selvo du fylder 50 kalender ar. Kvinder pr. 50 er meget eftertragtet – endog hvorna de ikke sandt ligner Helen Mirren.

Er der forskellighed inden fo, hvor m?nd plu kvinder ?ldes, mene virk?

– Ja, det er der minsandten, fordi moderskabet gor noget amarant kvinders ydre. Plu forandrer deres legeme radikalt pa er rigtig tidligt tid i livet. For alt reservedel er det ret hardt. Alligevel de m?nd, eg kender plu retorike ved hj?lp af gid den form, har beg?ret plu feteret deres k?rester og koner ligestillet hvor meget, alene om de tog 10 kilo i lobet af, plu deres numse og buste maske ikke sandt var sa faste l?nger. Jeg er 52 plu oplever nu om stunder, at min system ?ldes pa fuldkommen made, jeg ikke har provet tidligere, alligevel hvis min koalitions partner syntes, det var et k?mpeproblem, sikke ville dame ikke eksistere min alliance partner stadigv?.