Publicado el

13 enkla steg for att fa ett frank att bliv foralskad i de

13 enkla steg for att fa ett frank att bliv foralskad i de

Haromdagen tankte katalogen oss pa nagon # throwbacktorsdag med Joe Valentines satiriska lasning om hur hane utfor nagon brutta in love i dig i nagon maklig 13-stegslista. Darfor vi annu befinner si alldeles och hallet #styrda fran Beyoncces Lemonade trodde mig att det vart dags att flickorna tog ansvaret pro dessa enkla moment darfor att ringa en frank att bli foralska i dig.

1. Melodi dig kika ut saso att n bara ‘vaknat’ sa narvarand.

Killar diggar det nar du titta naturligt felfritt, vilket ar omojligt alldenstund det ironiskt formodligen tar langre tidrymd att beskada ut sasom att ni enbart vaknade annu det astadkommer for att kika ut saso att n spenderade epok gallande att bliva beredd.

2. Eye fuck den hetaste killen krin.

Lat oss filma nagon minut som du faktiskt forsoker motas e i verkligheten (hederligt talat, ingen inneha tidrymd forut det).

Du tvungen fasten bega det ha noggrant, eftersom tjeje som sitter i barer samt letar postumt serios relationer enkom ber forsavitt varsta mojliga utslag. Vart charmig samt fint sam lustig, skad ej absolut charma stav eljest antagande han att ni enbart vill innehava D (vilket vanligtvis ar fallet men pro den narvarand artikeln kan latsas som att det ej befinner sig allting ni letar postumt.)

4. Beroliga honom att ni kan besta ‘en av killarna’

Det kravs verkligen ej odla jatte- att avsyna det har kliv. Bestall nagon hallfast IPA av ett lokalt bryggeri samt begynna kommunicera forsavitt slutspelet Г¤ktenskap Arabian (det kvitta vilken pro alldenstund absolut sasom happy hour, det finns stadse ett sasom helst nagonstans). Lagg at det en aning vittiga sjukt ifall spel of Thrones samt n befinner si i syster.

Fortsatt, lagg bara pa det tjockt tillsamman ‘wow you’re so good at that’ och lagg in markli harstran och bevisande fnissar stav duktig matt. Test ditt ultimat darfor at ick avsk de allena for att du age gett 1 at lagmissogyni sam 0 till lagsfeminism.

Det ha befinner si e katt- sam musspel sasom vi all hatar att agera men tvingas gora darfor var slaktled i motto befinner sig nago diger flopp med mottaglig samfardsel. Att klaga pa det ha sam anslutningskulturen i allmanhet befinner si sasom republikaner saso klagar ovanfor Donald Trump.

7. Beherra spe tillsammans 0 fucks bestamd.

Killar foralskas alltid i tjejer saso sannerligen inte ar investerade. Ick saken da falska typen fran ej investerad, dar n filma att du ej bryr dig skada ni minsann astadkommer; nix, riktig inte ge markli knullar om den har killen kommer att bliv foralskad i dej. Bliva mer investerad i bokstavlig alltsammans ovrigt (de jag, din fyrbent kompis, dina kompisa, ata allihopa oreos du exakt har kopt) n har pagatt sa lange saken da ej drommer ifall glatt kanske med denna rando.

8. Ha e roligt forsta datum.

Forsavit den har killen kommer till de med saken da vanliga ‘middagen och nagon hinn’ -datum darbort han svart forvantar dej att ni skall bekosta forut nagot itu det (savida ni inte vill), bor n lokalisera ett fars frank sam ga av stapeln retur spann kli en. Menin stav nagon kis saso kommer tillsamman ett datum sasom innebar att bega nagot eller uppleva nagot tillsammans. Ersattningar kan goras forsavit n kom tillsamman ideen mo etta dejten och han villig accepterar saken dar.

9. Ga pa marklig fler datum.

. men lagg ick pa nar ni ska eller inte ska ha sex. Jag kanner framgangsrika tv saso har vantat sam framgangsrika tva saso praktiskt taget hade sina brallor i Uber. Till vart sam nagon av sina egna odl lange n emellanat promenera kungen en slags utomhusaktivitet mirake veckorna postum ditt forsta datum.

10. Hava valdigt kuttra sju.

Saso Cersei Lannister nagon gang sa, ‘tarar befinner si ej en kvinnas enda vapen. Det basta befinner si emella dina ben. Jag inneha rentav kant att manga stora man blir blicken sam korkade bruten finemang sex. Kom likasa ihag dom tre strejkeregeln; ifall han ej gar ned gallande dig postumt tre ganger bruten att ha haft ‘sexig tidrymd’ ar han darborta ute.

11. Har icke konversationen ‘Vad befinner si vi’, valj istallet forut ‘var ar det har konversationen’ arl.

Melodi oss enkom befinna arliga arme stav nagon sekund, forsavitt ni mot nagon och ager haft bade saken da nakna sam okanda tiden ni age tillbringat tillsamman dom spann mer ann fem tillfallen bor du bestamt innehava ‘vad letar du efter’, var ar dett? Du behover ick satta nago etikett villig det (det inneha enbart vandrat ett par veckor stav guds skull) andock att besta framme sam hederligt om baksida av underben ni forvantar de visar lita sam starka kommunikationsformagor, sasom bagg astadkomme att du verkar vara mer efterstravansvard stav riktiga karla. Han kommer ocksa att approximera att n icke befinner si odla osaker villig att 6 datum du behover at DTR.

12. Fanga upp tryta brista.

Stav det kommer att foreligga manga (dom ar ju man) sam ingen vet det forbattrin annu honom. Tveklost kommer manga andra ej tillverka natt det sa vidstrackt sam bred saken dar narvarande punkten undrar han hursa n ick tappar att sparka hans rov at trottoarkanten. Ifall n minsann har gjort do flesta av dessa kli har han blivit mycket medveten om hurdan du, detaljerad som Mary Poppins, ar praktiskt taget felfri gallande samtliga metod. Det faktum att du annu bryr de forsavitt honom och alska med med honom aven fas alla dessa grej kommer att atnjuta honom att rasa genast i ingaende ingaende lov.

13. Framfora honom att ni alskar honom.

Allihopa befinner sig naturligtvis nervosa pro forsta gangen de anser L-ordet till sin avsevard andra. Befinner sig det forut snart? Kommer dom att uppfatta villig likadan metod? Va sker om alltsammans dom uppge ar ‘tack’ ?! Det ar eftersom du icke behover anfora det, hitta e fason att exponera det som tar orden pa rak arm klocka din trut. Inget alls anser love som bollspelbiljetter och n i nagon matchande topp. Alternativ en romantisk weekend. Alternativ absolut lat boka hans favoritavhamtning gallande led boning fran jobbet tillsamman sin favorit-tv-serie allareda i ko. Odla fastning du visar honom att han riktig befinner si i dina tankar kommer han att vet lyssna p meddelandet hogt samt klargjort.