Publicado el

6 tecken pa att ni inte langre ar foralskad i din delagare

6 tecken pa att ni inte langre ar foralskad i din delagare

Har ni borjat vackla gallande din delagare sam ifall n befinner si till fyllest kar? Narvarande befinner sig kuttra sju grundligt punkter for ett nytti sam karleksfullt affar – sam baksida av underben som hander nar man avga jobba pa do, medvetet alternativ omedvetet. Behover ni skarpa mo dej – alternativ bo du foreta fardig?

Nopp, fjarilarna i magen haller ick i sig stav stadse. Men nar nyforalskelsen promenera ovan ersatts de tillsamman ett riskfri, djup lov sasom praglas itu hansyn pro varandra. Forhoppningsvis haller saken da sig barkraftig lange. Men ibland bleknar magin mo saken dar niva att hane borjar tveka pa sin kanslor. Varenda promenera gransen for nago kortvarig dipp, samt nar befinner sig det dags att fatta att n tvungen greppa tjuren intill hornen och handla fardig, pro badas skull?

Det finns manga texter som avhandlar amnet ”Ar din delagare foralska i de? Sa kanner til du” – skad arme ligger skarp pa dina kanslor samt proaktivitet, istallet stav reaktivitet. Kanner n dig traffad fran punkterna nedan? Ursakterna kan besta flera, nog vill herre ej sjalv fatta va saso haller pa att aga rum. Sam oke kan man ha perioder saso utfor att man inte skanker sin delagare saken dar omtanke de fortjanar. Skada forsavit dina kanslor stammer overens med atskilliga av punkterna nedan samt du inser att beteendet age blivit kroniskt behover ni plocka dig nagon tankestallare. Vill du vanda monstret kommer det att kravas arbetsplats.

1. Apati

Oke bor herre tillverka egna intressen, kompisar sam egentid. Skad inte hurdan avsevart saso helst. Nar man alskar nagon vill karl handla saker tillsammans med sin kompanjon. Karl anstranger sig for att hitta tidrym till skojig aktiviteter saso kittar ihop forhallandet sam darfor att foreta saken da andra gladlynt. Vill n inte utrona varlden och kanna nya don tillsamman tillsamman din delagare? Daligt indikation.

2. Strack

Nar forhallandet mar duktig vill herre vara tillsammans tillsammans sin partner. Man saknar postumt dom stunder man tillat betala med samt titta mo att prioritera dom. Forsavit ni kontinuerlig distanserar dig fran din delagare samt hittar kungen foremal pa personlig labb ser framtiden pro ede sasom tv icke odl lovande ut.

3. Kroppslig nejd samt intimitet

Okej kan lusten ga op sam ne i en resli relation. Stress, jobbiga perioder sam ringa baby befinner sig exempelvis inga afrodisiakum. Skada sex boostar relationen sam kanslan av omgivning samt gemenskap. Sam i ett finemang forhallande angrar hane sallan nago vanda i sangen, ehur man kan tarv en aning starthjalp ibland. I lyckliga affar titta hane i grunden fram emot kuttra sju, inte enbart pro sin originell valbehag, utan samt darfor att tillgodose sin Tyska kvinnlig medspelare samt fa dom att uppleva sig atradda och uppskattade. Forsavit n ick njuter av samt langtar efter stunder bruten kroppslig nejd och sex med din kompanjon ar forhallandet gallande slipad fruset vatten.

4. Fokus

Lyckliga par prioriterar sin partner samt bryr sig om deras prunkande. De tanker kungen sin kompanjon mycket och overraskar do villi med saval liten saso stora belagg kungen sin karlek. Do oroar sig stav sin medspelare nar do marker att nagot befinner si fel och astadkomme sitt yttersta for att lyfta varandra. Kanner n ej aterigen dig? Daligt.

5. Varderingar

Nar du minsann alskar din medspelare tanker ni vanligtvis gallande hur lycklig ni befinner si sasom hittat exakt hen. Samt n a andra sida tanker att din delagare ar ersattningsbar sam att det finns fler fiskar i havet, odl befinner sig ni tyvarr ej till fyllest foralska.

6. Hansyn

Nar man alskar sin delagare respekterar herre varandra. Karl stottar, lyssnar, gillar sam kompromissar – och karl jobbar saso e la. Forsavit n behandlar din kompanjon saso att de inte inneha i synnerhet jatte- att forgyll ditt leva tillsamman befinner sig det dags att vakna opp gallande precis, eller att handla fullbordande.