Publicado el

Darfor faller du forut partners sasom ick kan anknyta sig

Darfor faller du forut partners sasom ick kan anknyta sig

Manga kvinnor dras mot – framforallt – karla, skad dessutom kvinns, saso ick behandlar do tillsamman vordnad och skanke saken da karlek och uppmarksamhet de fortjanar i nagon forhallande. Kanner n upprepa de? Dags att bryta monstret.

En forsvarsmekanism alternativt stav det ar sa har ni antaga att lov titta ut? Oavsett ar det ett destruktivt ritning som behover brytas darfor at ni skall ma precis enastaende och lite uppleva akta karlek.

Tidigare forskning inneha bland annat visat att nago itu anledningarna at det har monstret befinner si att flera kvinn attraheras itu karla tillsammans nagon narcissistisk karakta. Det befinner si ej narcissismen i sig sasom lockar, det inneha snarare att foreta med att narcissistiska hanar befinner si enormt sakerstalla villig sig sjalva, befinner sig utatriktade sam age forsiktig att atnjuta uppmarksamhet. Det astadkomme att do upplevs saso charmiga, i synnerhe nar do lar uppleva nya folk. Andock forsenad tar det uppehall, karl kommer ej djupare – sam i varsta fall tar relationen nago skroplig gi.

Oke kan det befinna fangslande med lek och distans mirakel somliga perioder i livet, skad forsavit n letar postum nagot mer bestaende befinner si det centralt att bracka dett monstret. Andock da innefatt det att fatta hurs man odla ofta faller forut skitstovlar, alternativt partners sasom icke later de folja nara sam drar sig aterkomst nar du du borjar visa indikation villig omgivning samt sarbarhet. Arme befinner si marklig itu dom vanligaste forklaringarna.

1. Du antar icke att evig love existerar

Ifall n inte jag antar att autentisk karlek funnit okar risken att ni dras mo andra persone saso har anknytningssvarigheter. Forsavitt n icke personligen antagande att ni fortjanar att alskas ”pa precis” soker n dig heller ej till karleksfulla, oppna partners. N kan aven innehava forutfattade meningar forsavitt hurda en nyttig kondition skall se ut, influerat bruten baksida av underben ni sett hos personer i din narhet. Forsok bryta det destruktiva beteendet via att konstruera villig din sjalvkansla, beredvilligt med avlastning fran terapi.

2. Du vill omarbeta dem

Okej hander det att folk forandras. Skada oddsen ar daliga och ni riskerar att hamna i beroendestallning samt att ert karleksforbindelse gar ut gallande att ni alltid soker konfirmatio hos din medspelare, vilket kan bliv arbetsamt forut ede bada. Ni letar efter – alternativ skapar mexikansk fru jag – indikation gallande att de visar sin karlek. Nog kommer ni att ma illa itu forhallandet, sa prov soka e tillsamman fullkomligt andra kvaliteter istallet.

3. Du promenerar verksam kungen utmaningen

Spanningen och spel i begynnelse av ett affar kan existera sporrande i inledning. Skad postum ett stund vill karl att foremal amna stabilisera sig. Forsavit din medspelare fortsatter att greppa de gallande halster samt ni koper laget, kan det besta for att du tycker om osakerheten och utmaningen. Inget felaktigt i det, skad n bor du vara medveten om ditt alternativ.

4. Dina paro inneha ej visat emotione

Dina foraldrars kondition satter nago mall pro din upplevelse bruten relationer, pa bra sam gallande smart. Aven deras taktik att framfora lov paverkar ditt eget taktik att framfora dina emotione. Forsavit n fick jobba for dina foraldrars observan sam mjukhet befinner si risken stor att du overfor det beteendet till dina egna relationer – pro det befinner sig det slut sattet du befinner sig familjar tillsamman. Kanner ni igen dej i dett kan samtalsterapi assistera de.

5. Din personlig anknytningsmodell

Problemet kan aven placerad i din originell koppling – n kan allena hava bekymmer med att visa emotioner och frigora andra uppemot inpa och valjer foljaktligen partners sasom beter sig gallande dito fason, for att undfly fragor. Det har kan befinna komplicerat att bikta stav sig allena. Nago terapeut kan mildra dig att ejakulera narmare det underliggande problemet – och losningar.

6. Forr forhallanden far dig att tro att n ej fortjanar forbattrin

Dina forr erfarenheter formar dej och kanner n de traffad fran saken da har artikeln ar risken bamse att dina forra forhallanden visat dej en snedvriden foto itu autentisk lov. Utfor opp tillsammans det forflutna. Forsok att beskada struktur sam bedj villi dina vanner forsavitt bistand darfor at att analysera samt peka ut daliga egenskaper sam handelser i dina forra kondition – bedj dom att besta valdsam arliga.